Party / Bierbankenset Klein

Aantal:

8,26

1 dag 

excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Party / Bierbankenset Klein
>
  • Party / Bierbankenset Klein
<

Producteigenschappen

Afhaalkorting
10%
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4-6
Lengte
1.10m
Breedte
0,50m
Hoogte
0,80m
Gewicht Gewicht
5 kilo
Transportmaat Transportmaat
0,50 m breed x 1.10m lang
Transport advies
Lege personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig

Omschrijving

Party / Bierbankenset Klein

Wanneer je een feestje, evenement of kamp organiseert op een grote open ruimte dan kan deze Partyset / Bierbankenset enorm goed van pas komen. Tijdens het Oktoberfest wordt deze set veelvuldig gehuurd, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon gezellig op ontbijten, lunchen of gewoon even wat drinken. De tafel en de banken zijn eenvoudig in- en uit te klappen, zodat het feest snel kan beginnen! Als je vragen hebt over het huren van één van onze spellen, onze springkussens of de feestelijke accessoires die Gaaf! verhuur in haar bezit heeft, dan horen wij het graag!

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen