Overdekt Podium Groot

Aantal:

1.500,00

1 dag 

excl. BTW

1.815,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Overdekt Podium Groot
>
  • Overdekt Podium Groot
  • Overdekt Podium Groot
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
6,0 x 8,0 x 6,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
55
Hoogte
Vrije hoogte 4,5m
Overdekt
Ja, geheel overdekt.
Stroomverbruik Stroomverbruik
1100watt 230v tijdens de opbouw nodig.
Transportmaat Transportmaat
Dit product dient met transport worden ingeboekt te worden.
Op-/ afbouw advies
Dit product dient met op- en afbouw ingeboekt te worden.

Omschrijving

Overdekt Podium Normaal

Podium wordt geleverd inclusief twee uitschuifbare trappen, en is rondom zwart afgerokt.

Een podium binnen twintig minuten gebruiksklaar?
Zonder getimmer, zonder lawaai? Wij komen het podium voor u op- en afbouwen. Alles waar u voor hoeft te zorgen is een goed toegankelijk terrein en een goede 230v stroomaansluiting.

Het opblaasbare podium wordt onder hoge druk opgeblazen en vervolgens op een veilige wijze gesloten. Deze methode maakt de constructie stil, sterk en stabiel. Er is geen constante blower, zoals je die bij luchtkussens aantreft. Via Gaaf! verhuur beschikt u direct over een uniek opblaasbaar podium. Voor concerten, grote en kleine festivals, roadshows, maar ook voor lokale evenementen. En niet te vergeten: zeer geschikt voor product- en bedrijfspromotie.

 

Afmeting 6m breed 8m diep 41m2
Vloerhoogte 1.10 m.
Vrije hoogte 4,50 m.
Hoogste punt 6,50 m.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

Een beoordeling toevoegen