Outdoor activiteiten voor in de zomer? Dit zijn de mogelijkheden!

woensdag 18 juli 2018

Ja hoor, het is zomer! Tijd om lekker naar buiten te gaan en actief bezig te zijn in het zonnetje. Je kunt natuurlijk op een tuinstoel ploffen en een fijn boek lezen, dat is heerlijk zo op z’n tijd. Maar een beetje bewegen en actief bezig zijn is toch ook niet verkeerd? Je kunt allerlei outdoor activiteiten verzinnen voor in de zomer. En natuurlijk hoef je niet gelijk een stormbaan te huren om het naar je zin te hebben. Maar… het kan wel!


1. Springkussens

Niets zo leuk voor kinderen als een gaaf springkussen om lekker op uit te razen. En zeg nou zelf, ook als je geen kind meer bent is een springkussen hartstikke leuk. Ook als je niet zoveel ruimte hebt, is er een springkussen te vinden om je een dag, weekend of vakantieweekje mee te vermaken. Je kunt zo groot uitpakken als je wilt en om het extra leuk te maken kun je een springkussen kiezen in een thema. Hoe leuk is het om heen en weer te bouncen op een piratenboot, in de jungle of in een heus luchtkasteel? Geweldig toch?

 

2. Stormbanen

Heb je een dag in het verschiet met vrienden, familie of collega’s? Dan is een stormbaan huren een hartstikke leuk idee. Het wakkert de competitie tussen mensen lekker aan en iedereen komt even in beweging. Ook kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op een stormbaan, want ze zijn vaak voorzien van hoge glijbanen en uitdagende sluiproutes. Hartstikke veilig, want vallen doet geen pijn. Is het mooi weer? Dan kun je ook een waterbaan kiezen, om de actie een extra dimensie te geven. Wie durft de uitdaging aan?

 

3. Spelletjes

Niets zo leuk als lekker wat welbekende spelletjes met elkaar te spelen. Oud-Hollands blikgooien zal iedereen nog wel kunnen, maar hoe zit het met de zenuwen? Speel maar eens een spel Mikado of Jenga om te ontdekken wie er over een vaste hand beschikt. Het XL schaakspel houdt de grijze massa scherp en met de haakse sjoelbak komen de tactische spelers het best tot hun recht. Voor elk wat wils dus, huur een paar spelletjes en maak er een mooie zomer van met z’n allen.

 

Wil je weten welke activiteiten je nog meer kunt doen deze zomer of wil je weten hoe het zit met praktische zaken? Neem dan gerust contact op om zaken eens rustig door te spreken.

Terug naar het nieuwsoverzicht