Marktkraam (Min. afname 5 st.)

Aantal:

185,95

1 dag 

excl. BTW

225,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Marktkraam (Min. afname 5 st.)
>
  • Marktkraam (Min. afname 5 st.)
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
3,0 x 1,0 x 2,5 m
Transportmaat Transportmaat
Bezorging verplicht
Op-/ afbouw advies
Inbegrepen i.c.m. bezorging

Omschrijving

Marktkraam

Toelichting: op 11-11-22 zijn er door onze leverancier nieuwe prijzen opgemaakt.  Helaas zijn wij daarom genoodzaakt met deze verhogingen mee te bewegen.

Onze kramen zijn van alle markten thuis.

De kramen worden door onze collega's netjes geleveerd  en opgebouw op uw locatie. Zo heeft u minder zorgen voor activitetein.

Let op: Wij hanteren een minimuim van 5 kramen per verhuring. De marktkraam is 2.70m lang en 0,7cm breed.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen