Luchtkussens huren? Hier moet je op letten!

woensdag 5 juni 2019

Als je een feestje organiseert waar ook kinderen aanwezig zijn, wil je voor hen natuurlijk ook wat vermaak regelen. Dat is leuk voor de kinderen en het geeft de ouders even een momentje voor zichzelf. De ultieme vorm van vermaak voor kinderen is vaak een luchtkussen. Herinner jij je het nog van vroeger? Lekker springen en stuiteren op een manier die je thuis nooit kunt ervaren. Luchtkussens huren voor je verjaardag, housewarming of familiedag is dus een hartstikke gaaf idee. Maar waar moet je precies op letten? Wij vertellen je meer. 


De doelgroep

Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat precies het doel van het luchtkussen is dat je gaat huren. Is het bedoeld om kleine kinderen en grote kinderen gemengd een plek te bieden om te spelen? En mag het eenvoudig zijn? Dan kun je een basic luchtkussen huren waar enkel en alleen in gesprongen kan worden. Zorg dat iedereen z’n schoenen uitdoet en hou als volwassenen een oogje in het zeil, maar geniet vooral van de lol die de allerkleinsten hebben.

De ruimte

Ga je voor wat meer uitdaging, dan is het ook leuk om een stormbaan te huren. Daar kunnen de allerkleinsten weer niet zoveel mee, maar de wat oudere kinderen én volwassenen hebben des te meer plezier. Hou een race tegen de klok en kijk wie het snelst aan het eind van de baan is. Natuurlijk extra leuk om twee mensen tegelijk van start te laten gaan en flink aan te moedigen. Zorg dat je voldoende ruimte hebt voor attracties als deze, liefst ook om wat toeschouwers een plek te geven. Heb je minder ruimte tot je beschikking, dan kun je altijd gaan voor opblaasbare spellen. Ga elkaar bijvoorbeeld te lijf in en sumopak met opblaasbare knotsen of speel een potje darts met een groot opblaasbord.

De praktische zaken

We blijven toch Nederlanders hè, je zult begrijpen dat grote attracties duurder zijn dan kleine attracties. Daarnaast heeft het even tijd nodig om een luchtkussen op te blazen. Bovendien staat er de hele dag een generator naast om het luchtkussen van verse lucht te voorzien. Dit apparaat heeft stroom nodig en het produceert geluid. Zorg dat je een locatie kiest waar niemand last heeft van de activiteit die jij hebt georganiseerd.

Een luchtkussen huren? Neem contact op voor meer informatie


Wil je meer weten over opblaasbare attracties en luchtkussens voor jouw evenement? Of ben je er niet zeker van of het geschikt is voor de activiteit die jij wilt gaan organiseren? Neem dan gerust eens contact op zodat we met je mee kunnen kijken naar de mogelijkheden die passen bij jouw situatie.

Terug naar het nieuwsoverzicht