Luchtkussen huren voor buurtfeest; let op deze 5 zaken

woensdag 7 juni 2017

Een buurtfeest is niet compleet zonder luchtkussen. Die zijn er echter in allerlei soorten en maten. Dit betekent dat je op een aantal dingen moet letten wanneer je een luchtkussen wilt huren. Hier lees je meer over wat er komt kijken bij het kiezen voor- en huren van een luchtkussen. Zo kan je buurtfeest niet meer mislukken!


1. Budget

Je hebt vast een bedrag in gedachten dat je ongeveer wilt besteden aan het huren van luchtkussens. Bij een buurtfeest is het vaak de bedoeling dat de kosten enigszins binnen de perken blijven. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar het is wel goed om van te voren een schatting te maken van jullie budget. Bij het huren van luchtkussens zijn namelijk vaak acties te vinden die flinke kortingen op kunnen leveren.

 

2. Doel feest

Omdat er veel verschillende soorten luchtkussens zijn, is het ook goed om te bedenken wat het doel van jullie feest is. Misschien heeft jullie buurtfeest wel een thema, of zoeken jullie luchtkussens die specifiek geschikt zijn voor kleinere kinderen. Zo zijn er kleinere springkussens die erg geschikt zijn voor kleinere kinderen en hebben de luchtkussens bijpassende thema’s. Daarbij kun je denken aan boerderij, piraten, circus of jungle springkussens.

 

3. Bezorging

Vooral grotere luchtkussens haal je niet zomaar naar de locatie van je buurtfeest. Daarom is het mogelijk om je luchtkussen te laten bezorgen. Je kunt dan een voorkeurstijd aangeven en als het feest is afgelopen wordt het luchtkussen ook weer opgehaald. Dat scheelt een hoop gedoe, vooral als het gaat om meerdere luchtkussens!

 

4. Op- en afbouw

Het op- en afbouwen van luchtkussens is niet altijd even gemakkelijk. Daarnaast is er natuurlijk genoeg te doen om de rest van het buurtfeest op poten te zetten. Het is dan erg fijn om mensen te hebben die zorgen voor de op- en afbouw. Dat betekent dat je bestelling bezorgd wordt, én dat je geen omkijken hebt wanneer het moet worden op- en afgebouwd.

 

5. Begeleiding

Naast de extra service van de bezorging van luchtkussens en het op- en afbouwen, is het ook mogelijk om begeleiding te krijgen op jouw feest. Dat klinkt misschien overdreven, maar de grotere luchtkussens die geschikt zijn voor spelletjes, zoals een parcours of klimwand, zijn best gevaarlijk voor kinderen wanneer er niet de hele tijd toezicht is. Een ervaren begeleider zorgt voor de bezorging, op- en afbouw en het toezicht. Probleem opgelost!

 

Afhankelijk van de grootte van jouw buurtfeest en die van de luchtkussens, is het mogelijk om naast de kussens zelf, gebruik te maken van extra’s. Dat kost ook wat extra’s, maar neemt veel werk en zorgen uit handen. Weet je niet precies wat de perfecte oplossing is voor jouw feest? Neem dan gerust contact op!

Terug naar het nieuwsoverzicht