Leuke spellen voor een actieve middag!

woensdag 15 augustus 2018

Wat denk je, het is lekker weer en je hebt een leuke middag gepland staan met de hele familie. Of je collega’s en jij zijn wel toe aan een actieve middag om de onderlinge band wat te versterken. Wat het doel ook is, een actieve middag met een groep is altijd een goed idee. Maar wat ga je dan doen op zo’n middag? Hier wat leuke ideeën voor spellen die jouw middag helemaal laten slagen.


Springkussens

Of je nou kinderen of volwassenen bij elkaar zet, met een gaaf springkussen is iedereen stiekem blij. Luchtkussens huren wordt vaak gedaan bij evenementen voor kinderen. Maar waarom zou je na je kindertijd stoppen met spelen? Ook als volwassene is het geweldig om door een springkussen te stuiteren. En voor wie zichzelf nog niet doelloos ziet bouncen op een standaard springkussen, zijn er natuurlijk veel meer opties. Wat dacht je van de Disco Party? Dat is lekker met de voetjes van de vloer, maar dan nét even anders. En met het Base Jump Kasteel kunnen de waaghalzen zich ook even lekker uitleven. Wedden dat iedereen aan het eind van de middag concludeert dat springkussens echt niet kinderachtig zijn?

Stormbanen

Joehoee, lekker klauteren, springen en glijden. Met de Jungle Battle kan het allemaal! Deze stormbaan is het allergrootste luchtkussen uit het assortiment dus dat belooft wat. Met meerdere ingangen en twee hoge glijbanen is het een attractie die iedereen zal waarderen. Heb je vooral kinderen op bezoek? Dan kunnen er maar liefst veertig tot vijftig tegelijk spelen in dit luchtkussen. Maar ook stormbanen waar volwassenen wat aan hebben zijn natuurlijk beschikbaar. Check de Kasteel Run maar eens. Maar liefst 47 meter speelplezier met springen, klauteren en rennen. Leuk voor jong én oud.

Sport en spel

Liever een kleine competitie opzetten om iedereen te vermaken? In de categorie sport en spel vind je allerlei leuke bezigheden. Huur een Rodeo Stier, zet iedereen vervolgens aan het werk met een XL Jenga Spel en laat iedereen tenslotte Bierpul Schuiven. Maak een mooi toernooi met verschillende spellen en laat iedereen in teams tegen elkaar strijden. Dat wordt gegarandeerd een leuke middag!

 

Maar weet je, eigenlijk maakt het niet uit wat je kiest. Er is voor elke doelgroep wel een leuke actieve middag samen te stellen. Twijfel je over wat er precies past bij het evenement dat jij gaat organiseren? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je natuurlijk graag.

Terug naar het nieuwsoverzicht