Huur een springkussen voor een themafeest! 4 voorbeelden

donderdag 13 april 2017

Themafeesten doen het altijd goed. Of het nu gaat om een cowboy-thema voor een kinderfeest met stoere jongens of een verkleedfeestje voor volwassenen. Iedereen vindt het leuk om zich even te wanen in een ander soort wereld. En ook de echte partyplanners onder ons kunnen bij themafeestjes hun hart ophalen. Want niets is leuker dan helemaal losgaan binnen een bepaald thema! Van versiering tot uitnodigingen en van outfits tot… Luchtkussens! Een luchtkussen die past bij het thema mag namelijk niet ontbreken. En vindt u dit teveel gedoe? Niets blijkt minder waar! Onze luchtkussens worden geleverd met een heldere, bondige op- en afbouwconstructie. Op deze manier wordt het op- en afbouwen kinderspel! We geven u vijf voorbeelden die tevens kunnen dienen als inspiratie voor uw eigen partij.

1. Meisjes

Misschien wat voor de hand liggend, maar… Welk meisje wordt er nu niet razend enthousiast van een prinsessenfeestje? Voor een kinderfeest met allemaal meiden is en blijft dit een leuk thema. Super leuk om hier op in te spelen met een knalroze prinsessen springkussen! Garantie voor heel wat uurtjes vermaak.

 

2. Jongens

Waar een prinsessenthema onmisbaar is voor een feest met allemaal meiden, hoort een piratenthema natuurlijk bij een stoer jongensfeestje. In dit thema zijn er verschillende afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar; voor ieder feestje zit er wel wat bij!

 

3. Voor ieder wat wils


Ook wanneer u een (kinder)feestje organiseert waar zowel jongens als meiden zullen zijn, zijn er geschikte luchtkussens te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van het thema circus, jungle of de zee? En zelfs wanneer u het feestje niet wil laten bepalen door een thema, kunt u terecht bij Gaaf! Want met een springkussen in de vorm van een feestelijke taart of disco kunt u de plank niet misslaan.

 

4. Volwassenen

Voor een feestje voor volwassenen is een springkussen wellicht minder geschikt, maar wat dacht u van een luchtkussen? Dit zorgt ervoor dat alle fanatiekelingen vooraan in de rij staan! Ook stormbanen zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s. Wat dacht u van het thema Middeleeuwen? Onze stormbaan in de vorm van een kasteel past hier uitstekend bij. Tevens verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

 

Zit uw thema er nog niet bij? Of heeft u andere vragen met betrekking tot ons assortiment of onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we met u mee naar de mogelijkheden voor uw unieke feest!

Terug naar het nieuwsoverzicht