Op- en Afbouw met klant, 1 pers. - Middel

39,95

1 dag 

excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Op- en Afbouw met klant, 1 pers. - Middel
>
  • Op- en Afbouw met klant, 1 pers. - Middel
<

Omschrijving

KORTING bij hulp bij Op- en afbouw springkussen middel door de klant

Hulp bij op- en afbouw, wat houd dat in?

Geen tijd en zin om alles alleen op te zetten? Al genoeg te doen op de dag? En wilt u sneller klaar zijn? 

Om het voor de klant wat voordeliger te maken en wat gemakkelijker voor onze collega's buitendienst hebben wij ook de optie tot "hulp bij op- en afbouw". Hierbij zorgt de klant voor het nodige aantal personen die samen met onze collega'de spullen op bouwen en later na het evenement weer afbouwen.

Zo zijn wij sneller klaar, u wat voordeliger uit en heeft iedereen een top event! 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen doormiddel van bellen of mailen!

Een beoordeling toevoegen