Kindertrein met Passagiers Wagons

Aantal:

1.157,02

1 dag 

excl. BTW

1.399,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Kindertrein met Passagiers Wagons
>
  • Kindertrein met Passagiers Wagons
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
24
Op-/ afbouw advies
Wij bouwen deze op
Begeleiding Begeleiding
We verzorgen de attractie standaard voor 5 uur.

Omschrijving

Gave Trein

Heb je een feestje met een trein thema? 

of wil je een tour door de buurt of door het winkelcentrum? 

Het kan allemaal met de Gave Express! 

De machinist is gekleed in een passend kostuum voor de echte beleving!

Deze kindertrein heeft ruimte voor 24 kinderen en natuurlijk mogen de volwassenen een rondje mee rijden. 

Elke route is denkbaar door dat deze trein geheel spoorloos is. 

De Kindertrein is fantastisch om te zien en bijna niet van echt te onderscheiden. Met de ingebouwde treingeluiden, muziek en omroep installatie, verlichting, zal een ritje in deze trein een bijzondere belevenis zijn.

We verzorgen de attractie standaard voor 5 uur. 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

 

Een beoordeling toevoegen