Een themafeest organiseren doe je met stormbanen!

woensdag 12 september 2018

Feestjes zijn leuk om naar toe te gaan. Maar minstens zo leuk is het als je zelf een feest kunt organiseren. Je kunt daar dan je hele eigen invulling aan geven. Het is vaak prettig om een thema aan het feest te verbinden. Dan kun je kijken wat daarbij past. Daarbij speelt de catering een belangrijke rol uiteraard. Maar als het feest wel wat actie kan gebruiken is het plaatsen van een stormbaan een leuk idee! Er zijn stormbanen te huur voor alle leeftijden en in verschillende thema’s. Wat zijn de mogelijkheden?


Piraten stormbaan

Als je een feest moet organiseren voor bijvoorbeeld een kinderverjaardag is het leuk om daar een thema aan te verbinden. Juist kinderen gaan vaak helemaal op in een bepaald thema. Denk voor een themafeest eens aan een heus piratenfeest! Je kunt de kinderen op zoek laten gaan naar de schat. Met een echte schatkaart. Natuurlijk is er voor iedereen, jongens en meisjes, een mooi piraten verkleedpakje. De nodige actie krijg je door een stormbaan te huren. De Piraten Stormbaan past helemaal in het thema en zorgt er voor dat iedereen energie kwijt kan bij het bestormen. Schip ahoy, piraten!

Stormbaan voetbal

Zo net na de vakanties starten de voetbalcompetities weer op. Voor de profvoetballers en hun clubs in binnen- en buitenland. Maar ook de amateurs staan weer wekelijks op de velden om fanatiek hun wedstrijden te spelen. En dan maakt het echt niet uit of je in de spits staat of verdedigt. Je wilt de wedstrijd winnen. Een themafeest dat in deze periode heel goed past is een voetbalfeest. En wat past daar beter bij dan een Voetbal Stormbaan. Als jij dit feest mag organiseren kun je bij verhuur van de attractie voor deze sportieve stormbaan kiezen. En wie weet wordt zo de nieuwe top scorer wel ontdekt!

Stormbaan kasteel

Wil je echt een uitdaging op je feest dan kies je voor het thema kasteelheer en kasteelvrouw. Dat klinkt romantisch maar vergis je niet. De oude bewoners van kastelen stonden voor grote uitdagingen. En die vind je dan ook terug in de Stormbaan Kasteel Run XXL. Deze stormbaan is vooral geschikt voor de sportievelingen die niet bang zijn voor een pittige inspanning. Je moet je best doen met een kasteelrun, de mega balls weerstaan en een echte base jump kunnen doen. Pittig maar dat waren de oorspronkelijke kasteeltijden ook! Als je deze grote attractie huurt voor het themafeest dat je organiseert weet je zeker dat jouw feest opvalt. Overigens past de Stormbaan Kasteel Run XXL ook goed tijdens een sportevenement.

 

Je kunt allerlei stormbanen huren die passen bij diverse thema’s en diverse leeftijdsgroepen. Wil je meer informatie over wat geschikt is voor jouw themafeest? Neem dan gerust contact op! We helpen je natuurlijk graag.

Terug naar het nieuwsoverzicht