Draaiende Wiel Simulator

Aantal:

677,95

1 dag 

excl. BTW

820,32

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Draaiende Wiel Simulator
>
  • Draaiende Wiel Simulator
<

Producteigenschappen

Op-/ afbouw advies
Op- en afbouw noodzakelijk
Begeleiding Begeleiding
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Draaiende Wiel Simulator

Om de Draaiende snel door te komen heb je alles nodig: je moet snel zijn, makkelijk manoeuvreren en altijd je koppie erbij houden. De Draaiende Wiel is namelijk een klein doolhof waarbij twee deelnemers door de gangen moet om aan de andere kant uit te komen. Onderweg zijn allerlei obstakels die ontweken moeten worden. Maar wie niet oplet komt al snel de ronddraaiende stangen tegen en wordt zo weer tegen de grond gedrukt. Ontwijk, wees snel en blijf erbij met het hoofd. 

Naast het Draaiende Wiel op zoek naar meer soortgelijke attracties voor bijvoorbeeld uw zeskamp? Dan zijn de Sweeper en de Slingerbal ook zeker de moeite waard om te bekijken. Bij Gaaf! verhuur vind je alles wat je nodig hebt om je feest compleet te maken. Niets is ons te gek. 

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

79,95

excl. BTW

96,74

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren


179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen