De 5 meest geschikte luchtkussens in het najaar

woensdag 21 augustus 2019

Misschien dacht je dat luchtkussens huren echt iets was voor lente en zomer, maar niets is minder waar. Ook in het najaar kun je een hoop lol beleven op allerlei soorten luchtkussens. Dus heb jij een straatfeest, familiefeest of ander leuk evenement in de planning? Zorg dan voor leuk vermaak voor jong en oud door luchtkussens te huren. Welke het meest geschikt zijn? Dat lees je hier!


1. Een winters springkussen

Niets zo leuk als lekker springen en stuiteren op een springkussen. En omdat het in de zomer toch een beetje gek is om dat te doen in een luchtkussen met winters thema, is het nu des te leuker om daarmee uit te pakken. Kies bijvoorbeeld voor een klein springkussen in winterse sferen. Of ga voor de disco iglo met glijbaan.

2. Skydancers

Skydancers zijn de welbekende figuren die constant met lucht worden ingeblazen en op die manier lijken te dansen. Je hebt ze in gewoon een leuk kleurtje of met een gekke print, maar ze zijn er ook in diverse thema’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dansende sneeuwpop of kerstman bij entree van het evenement dat je organiseert? Te huur in verschillende vormen en afmetingen zodat je niet alleen een leuk luchtkussen hebt op je feest, maar ook aankleding in gepaste stijl.

3. Stormbanen

Luchtkussens om op te springen zijn leuk, maar een stormbaan is nog leuker. Leuk om de competitie onderling aan te gaan en in het najaar is het vaak lekker om in beweging te zijn. Als je feest buiten plaatsvindt, is het toch wel fijn om iets te doen te hebben. Vorm teams of maak een individuele competitie en laat mensen de strijd met elkaar aangaan. En hoe leuk is het om dat in een opblaasbaar kasteel te doen?

4. Base jumpen

Nog zoiets waar iedereen het warm van krijgt: de base jump. Dit luchtkussen van maar liefst dertien meter hoog is niet voor watjes. Klaar voor de start? Af! Beklim het luchtkussen zo snel als je kan en geniet even van het uitzicht boven. Want voor je het weet is het weer voorbij. Adem de koele najaarslucht in en neem die duikvlucht: tijd om jezelf eens lekker uit te dagen en de sprong letterlijk te wagen. Tijd voor de base jump .

5. Schaatsen

Okay, okay, het is niet opblaasbaar, wel ontzettend leuk: diverse schaatsattracties. Huur bijvoorbeeld een baan om sprintjes op te trekken of gewoon een complete schaatsbaan van een formaat dat past bij de locatie van jouw feest. Superleuk en zeker voor de jongeren een extra uitdaging. Want.. wanneer hebben zij nou een echte winter met bijbehorende schaatsbaan meegemaakt?

 

De keuze is zoals je ziet echt reuze. Neem maar eens contact op, dan kijken we welke attractie het beste past. 

Terug naar het nieuwsoverzicht