Attractiepakket Winter

Aantal:

1.425,62

van 

excl. BTW

1.239,67

1 dag 

excl. BTW

1.500,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Winter discountoverlay
>
  • Attractiepakket Winter
<

Producteigenschappen

Transport advies
Bezorging geadviseerd
Op-/ afbouw advies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen

Omschrijving

Attractiepakket Winter

Bestaande uit; 
- Stormbaan Winter
- Springkussen Multiplay IJsprinses
- Umbrella apres ski tent
- Curlingbaan
- Schaatsbaan 50m2

Een winterdorp organiseren doe je met onze gave winterpakket! Trek je ijzers of schaatsen aan en schaats over onze kunstof schaatsbaan, ren je rot op onze winterse stormbaan terwijl de ouders gezellig een drankje doen in de opblaasbare iglo. Ook is er aan de ouderen gedacht en kunnen hun een potje curling spelen. Huur dit toppakket en geniet van het enorme voordeel.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen