5 Grootste springkussens en attracties in ons assortiment

maandag 19 december 2016

Wil je imponeren op jouw feest of evenement? Dan ga je voor de grootst mogelijke attractie die je in handen kan krijgen toch? Het huren van een groot springkussen of attractie heeft een aantal voordelen én nadelen die, afhankelijk van je wens, kunnen maken dat je een springkussen of attractie huurt of niet. Wij stellen je voor aan onze 5 grootste attracties, onze ‘big five’.

 5. SPEEL-GLIJBAAN PIRAAT

Het ‘Kleinste’ springkussen in onze ‘Big Five’ kunnen we nu niet echt klein noemen. Het speel-glijbaan piraat springkussen is namelijk maar liefst 12×4 meter groot. Dat betekend 48 m2 aan spring plezier. Nu is dit springkussen niet ontworpen om alleen maar op te springen. Het is een combinatie. Het is namelijk een hele grote glijbaan met daarvoor een kleine speel/spring ruimte. Eén ding is zeker, uw kinderen hoeven zich niet te vervelen terwijl ze eerst de heuvel opklimmen, de 3 meter hoge glijbaan afglijden om vervolgens de piraten jungle te ontdekken.

4. MIDGETGOLFBAAN

Ja, u leest het goed. U bent in staat om uw eigen midgetgolfbaan te huren bij uw feest of evenement. Deze midgetgolfbaan telt maar liefst 9 kleine opblaasbare holes en daarmee genoeg uitdaging. Dit betekend ook dat hij behoorlijk wat ruimte in neemt en daardoor beland hij ook in onze big five. Hij telt bij elkaar maar liefst 20×20 meter. Hij gaat alleen nauwelijks de lucht in. En daarom hebben wij hem op de 4e plaats gezet. Maar houdt er wel rekening mee dat u dus voldoende ruimte over hebt. Als dat zo is, dan wordt het tijd voor een potje golf met uw vrienden.

3. KLIMWAND

Niet ons grootste springkussen, maar zeker de meest imponerende. Sterker nog, gaat u een evenement organiseren dan is de klimwand van mijlenver te bezichtigen. Deze klimwand is maar liefst 9 meter hoog en daar mij rijkt hij uit boven de huizengrens. Leuk om uw buren mee te begluren bijvoorbeeld. De klimwand is omringd met een val gordel, u zit gezekerd en wij sturen altijd begeleiding mee. Zo kunt u op een veilige manier naar 9 meter hoogte klimmen.

2. IJSBEER STORMBAAN

Op nummer 2 staat onze ijsbeer stormbaan. Met zijn 17×4 meter is het wat betreft meters misschien niet de grootste. Maar wel de meest imposante omdat hij beschikt over een hele grote overdekte heuvel op de stormbaan. Samen met ijsberen, dennenbomen, pinguïns en iglo is de ijsbeer stormbaan een grote en imposant springkussen die niet misstaat op je evenement.

1. STORMBAAN MEGA

De mega stormbaan is tot nog toe de grootste stormbaan, en daarmee de grootste attractie, in ons assortiment. De mega stormbaan telt maar liefst 24 meter in de lengte met daarin meerdere tunnels, klim heuvels en obstakels. Ben je op zoek naar een vermoeiende uitdaging voor op je evenement of sportdag? Dan vermoeid de omvang van dit luchtkussen alleen psychisch. Betekend wel dat je een hele lange laan nodig hebt om hem kwijt te kunnen uiteraard.

Terug naar het nieuwsoverzicht