3 tips bij het huren van een schaatsbaan

woensdag 11 januari 2017

Tijdens de wintermaanden valt er genoeg te vieren. Zo wordt er al vroeg in december begonnen met gezellige evenementen, om de donkere periode door te komen. Wil jij echt indruk maken met je evenement tijdens deze koude winterperiode? Geef je bezoekers de mogelijkheid om een rondje te schaatsen! Ontzettend leuk voor jong en oud. Gaaf Verhuur verhuurt verschillende formaten schaatsbanen. Maar waar moet je zeker aan denken voordat je een schaatsbaan huurt? Wij zetten de drie tips op een rijtje!


1. Ruimte

Afhankelijk van de grootte van jouw evenement kan worden bepaald hoe groot de schaatsbaan moet zijn. Wij kunnen voor diverse locaties altijd een baan op maat leveren. Vrijwel alle afmetingen zijn mogelijk, al dan niet in combinatie met een ondervloer die wij uiteraard ook volledig verzorgen. Indien gewenst kunt je bij ons een afspraak maken voor tussentijdse servicebezoeken. Zo blijft de kwaliteit van het ijs uitstekend en hebben de bezoekers nog meer schaatsplezier.

 

2. Beleving

Een ijsbaan kan zorgen voor meer bezoekers op je evenement. Om de winterse beleving nog intenser te maken, bieden wij allerlei extra mogelijkheden. Zo kun je bij ons tevens terecht voor sneeuwmachines, licht en geluideffecten of een ijshockeypakket. Ook voor een ijsmeester kun je bij ons terecht; deze zorgt voor begeleiding, schaatsuitgifte, onderhoud en het slijpen van schaatsen. Zo hoef je niet constant personeel in de gaten houden. Wil jij extra bezoekers trekken? Organiseer een schaatsclinic of competitie op de speciaal daarvoor geschikte sprintbaan. Na afloop kunnen je bezoekers natuurlijk terecht voor een warme kop chocolademelk of erwtensoep. Dit mag niet missen tijdens een winters evenement!

 

3. Alles in één!

Kortom: een schaatsbaan is een echte sfeermaker op een evenement. Maar wil je echt uitpakken met een winterse sfeer? Bij Gaaf Verhuur is het ook mogelijk om een winters attractiepakket te bestellen. Dit bestaat niet alleen uit een schaatsbaan om je evenement compleet te maken, tevens zit hier een winters springkussen en stormbaan bij. Hiermee heeft ook het jongere publiek gegarandeerd heel wat uren vermaak!

 

Tip: niet alleen in de winter is schaatsen een leuke activiteit voor jong en oud. Onze schaatsbanen zijn tevens geschikt om in de zomer te gebruiken. Op deze manier wordt jouw evenement pas écht uniek! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of heb je vragen over het huren van een schaatsbaan? Neem gerust contact met ons op. 

Terug naar het nieuwsoverzicht