3 dingen die je niet moet vergeten wanneer je een attractie huurt

vrijdag 10 februari 2017

Een kinderfeestje is niet compleet zonder luchtkussen, een discoparty kan niet zonder een professionele DJ-set en bij een zeskamp hoort natuurlijk een stormbaan. Voor elke gelegenheid is er wel een passende attractie om jouw feestje nét dat beetje extra te geven. Op deze manier wordt elk feestje onvergetelijk en zal jij een verpletterende indruk achterlaten bij je gasten! Maar bij het huren van zulke grote attracties komt natuurlijk een hoop kijken. Om deze reden zetten we in dit artikel drie zaken op een rij, die je absoluut niet mag vergeten wanneer je een attractie huurt voor jouw evenement.


1. Gelegenheid

Voor iedere gelegenheid is een passende attractie te vinden, maar deze twee moeten uiteraard wel goed op elkaar aansluiten. Natuurlijk moet je hierbij goed rekening houden met de doelgroep van je feest of evenement. Wanneer er voornamelijk jongere kinderen aanwezig zijn, is een uitdagende of moeilijke stormbaan niet zo’n goed idee. Daarnaast is het feest pas echt compleet wanneer deze attractie aansluit op het thema. Denk daarom vooraf altijd goed over na over het doel en de insteek voordat je een attractie gaat huren.

 

2. Ruimte

Sommige attracties kunnen veel ruimte in beslag nemen. Ga daarom vooraf goed na waar je de attractie wilt plaatsen en hoeveel ruimte hiervoor is. Houd hierbij tevens rekening met voldoende ruimte om de attractie heen; zeker bij luchtkussens en stormbanen is dit van belang zodat iedereen hier goed omheen kan lopen. Natuurlijk kun je bij ons stormbanen huren in verschillende afmetingen. Zo is er voor iedere ruimte een passend formaat te vinden.

 

3. Veiligheid

De veiligheid mag nooit over het hoofd worden gezien bij het huren van een attractie. Zeker bij stormbanen en luchtkussens is de nodige voorbereiding daarom onmisbaar. Hierbij is bijvoorbeeld van belang dat de ondergrond vlak en plat is, dat de blower goed is aangesloten en dat het luchtkussen altijd hard genoeg is. Natuurlijk kun je altijd zorgen dat de attracties door een professional worden geplaatst en/of aangesloten, zodat de veiligheid te allen tijde wordt gewaarborgd. Zo heb je altijd de garantie dat het leuke feestje op een veilig manier verloopt.

 

Wil je meer weten over het huren van attracties voor je evenement en de mogelijkheden hiervan? Of ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder en kunnen je waar nodig voorzien van een passend advies!

Terug naar het nieuwsoverzicht