Teambuilding

Teambuilding Spellen Huren - Highland Games Verhuur Rotterdam | Gaaf! Verhuur

Samen met onze ervaren outdoor instructeurs kunnen wij bij Gaaf! verhuur uw unieke outdoor event op locatie volledig organiseren.  Of het nu gaat om een tokkelbaan, touwbrug of een klimparcours, wij komen graag met jullie in contact op een op maat gemaakt event te organiseren. Waar mogelijk maken de instructeurs gebruik van diverse vaste items op locatie zoals bruggen, straatmeubilair, bomen en overige vaste constructies zoals huizen en gebouwen. 

Wil je om deze activiteiten heen ook overige activiteiten toevoegen zoals een Robinson Speldag of wellicht suppen en kanoen op het water? Wij verzorgen het graag! net zoals wij jeep/trucktrekken, highlandgames en spijkerslaan en boomstamzagen kunnen leveren voor een uitdagend parcours voor elke deelnemer. 

Gezelschapsspel Letterpakken
Aantal gebruikers
4 vs 4
1 dag
41,32
excl. BTW
1 dag
50,00
incl. BTW
Spellenpakket Zeskamp Kracht en Balans discountoverlay
van

165,29

excl. BTW
1 dag
123,97
excl. BTW
1 dag
150,00
incl. BTW
Spellenpakket Zeskamp Vallen en Opstaan discountoverlay
van

165,29

excl. BTW
1 dag
123,97
excl. BTW
1 dag
150,00
incl. BTW
Levend Tafelvoetbal
Afmetingen DxBxH
14,0 x 8,0 x 2,0
Aantal gebruikers
5v5
1 dag
123,97
excl. BTW
1 dag
150,00
incl. BTW
Gladiatorenspel
Afmetingen DxBxH
7,0 x 5,0 x 1,5 m
Aantal gebruikers
2
1 dag
123,97
excl. BTW
1 dag
150,00
incl. BTW
Gaaf Kussengevecht
Afmetingen DxBxH
5,0 x 5,0 x 2,0 m
Aantal gebruikers
2
1 dag
123,97
excl. BTW
1 dag
150,00
incl. BTW

Teambuilding spellen huren

Organiseer jij binnenkort een teambuilding uitje om te zorgen dat de mensen in de groep elkaar beter leren kennen of om de samenwerking binnen jouw team te verbeteren? Met de verschillende teambuilding spellen komt dit helemaal goed!

Wat zijn teambuilding spellen

Teambuilding spellen zijn ontworpen om mensen te laten samenwerken. Het gaat er bij teambuilding spellen om dat collega’s of vrienden samen een doel bereiken, elkaar ondersteunen en ondertussen heel veel lachen, gieren en brullen! Ons attractieverhuur voor teambuilding spellen maakt het makkelijker én leuker om elkaar beter te leren kennen en samen een geweldige dag te beleven. In de zomer kan het teambuilding evenement natuurlijk buiten plaatsvinden, maar met onze teambuilding spellen voor binnen kunnen jij en jouw collega’s ook bij koude temperaturen een toffe dag hebben.

Teambuilding spellen voor buiten

Samen met onze ervaren outdoor instructeurs kunnen wij bij Gaaf! verhuur unieke outdoor evenementen op locatie organiseren. Wij verzorgen de teambuilding spellen buiten en indien gewenst regelen wij ook tenten en compleet horecamateriaal inclusief stoelen en servies. Met diverse thema spellen is het uitje helemaal af. Wat dacht je van teambuilding spellen voor buiten met een winters thema? Of toffe waterspellen voor een teambuilding evenement in de zomermaanden? Als je even geen inspiratie kunt vinden voor teambuilding activiteiten dan kunnen wij je zeker verder helpen. Onze experts hebben al veel teambuilding evenementen georganiseerd en hebben geleerd welke teambuilding spellen de beste zijn om een ijzersterke vertrouwensband op te bouwen.

Teambuilding spellen voor binnen

Uiteraard leent het Nederlandse weer zich niet altijd voor buiten teambuilding spellen. Daarom hebben wij de leukste teambuilding spellen voor binnen uitgekozen. Bijvoorbeeld grappige voetbal spellen zoals een potje rokvoetbal waarbij collega’s in onhandige opgeblazen rokken de bal in het doel moeten krijgen. Dat is 100% lachgarantie! Of natuurlijk de bekende oer-Hollandse loopski’s waarbij drie collega’s hard samen moeten werken om überhaupt vooruit te komen. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere teambuilding spellen binnen te combineren voor een groots teambuilding evenement. Als het om binnen teambuilding spellen gaat zit je helemaal goed bij Gaaf! verhuur.

Teambuilding spellen huren

Eigenlijk hebben wij alle teambuildingspellen in huis om ieder evenement tot een groot succes te maken: van feestversiering tot horecamateriaal en van stormbanen tot springkussens. Naast de beste teambuilding spellen bieden wij ook extra service zoals bezorgservice en op- en afbouwservice. Vanaf 15:00 uur bieden wij een begeleidservice aan. Je kunt er ook voor kiezen om de teambuilding spellen bij ons op te halen, maar bij sommige teambuildingspellen raden wij aan om de producten door ons op en af te laten bouwen. Meer weten over hoe dat werkt? Bekijk onze F.A.Q.

Heb je vragen over bepaalde teambuilding spellen of wil je graag geadviseerd worden door een van onze event managers? Neem contact met ons op.