Volleybal Boarding Beach

Aantal:

103,30

1 dag 

excl. BTW

124,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Volleybal Boarding Beach
>
  • Volleybal Boarding Beach
  • Volleybal Boarding Beach
  • Volleybal Boarding Beach
  • Volleybal Boarding Beach
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
16,0 x 8,0 x 3,0
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2 - 8
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Hoogte
Boarding rand: 1,0m
Gewicht Gewicht
80kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht).

Omschrijving

Volleybal Boarding Beach

Deze Volleybal Boarding kun je huren als je bijvoorbeeld zin hebt om een lekker potje volleybal te spelen op een zandstrand. Er zijn echter wel wat variaties die je toe kunt passen: zo kan je de boarding bijvoorbeeld ook op het gras of zelfs op de stenen plaatsen. Maar je kunt ook een geheel andere sport beoefenen, zoals voetvolley, tennis of misschien zelfs badminton. Kortom, je hebt mogelijkheden te over wanneer je over deze sportboarding met een gespannen net tussen de zomerse palmbomen beschikt.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

69,95

excl. BTW

84,64

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen