Voetbal Flipper

Aantal:

61,98

1 dag 

excl. BTW

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Voetbal Flipper
>
  • Voetbal Flipper
  • Voetbal Flipper
  • Voetbal Flipper
<

Producteigenschappen

Afhaalkorting
10%
Lengte
2m
Breedte
4m
Hoogte
1,5m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt 230V)
Gewicht Gewicht
50 kg
Transportmaat Transportmaat
0,50m x 1m
Transport advies
Lege personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
5-10 min
Op- en afbouw aantal personen
1-2
Begeleiding Begeleiding
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Voetbal Flipper

Deze opblaasbare voetbal flipper baan is geschikt voor jong en oud. De bedoeling is dat je de bal door het middelste gat schiet om zo veel mogelijk punten te scoren. Mocht de bal niet goed gemikt zijn of blijft deze niet hangen in het gat, niet getreurd! De bal kan in een van de andere 3 gaten belanden en dan scoor je alsnog een aantal punten. De gaten in de voetbalflipper hebben verschillende punten. Het huren van een voetbal flipper is een leuke activiteit voor op een sportdag of een voetbalfeest.

Let op!

Attractie wordt zonder bal geleverd.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

39,95

excl. BTW

48,34

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen