Verwarming

Een feest of evenement die wat langer doorgaat in de avond? Of een feest of evenement terwijl de temperatuur niet meer zo warm is? Huur dan een terraserwarmer bij Gaaf! verhuur. We hebben verschillende heaters en vuurkorven in het assortiment. Een partytent biedt wel bescherming tegen de regen maar niet tegen de kou! Plaats een heater in jouw partytent en zorg voor een aangename temperatuur voor de gasten. Een feestje in de tuin? Zet dan vuurkorfen neer, dit geeft erg veel warmte en zorgt voor een gezellige sfeer. 

Organiseer je een feest of evenement tot in de late uurtjes dan ziet het er al snel kaal en donker uit. Breng hier verandering in door een terrasverwarmer. Naast dat een terrasverwarmer voor een aangename temperatuur zorgt, is het een echte sfeermaker! Het meest sfeervol is natuurlijk een vuurkorf. Het is ligt van gewicht, makkelijk te verplaatsen en van uitstekende kwaliteit. Als er ook kinderen aanwezig zijn op het feest of evenement dan kun je er zelfs marshmallows op roosteren! Naast een vuurkorf hebben we nog meer in ons assortiment, zoals heaters. De producten zijn voorzien van goede kwaliteit met een scherpe prijs.

 

Alle verwarming

Elektrische Heater Hangend

Elektrische Heater Hangend

Afmetingen DxBxH
0,5 x 0,5 x 0,5 m
1 dag
20,66
excl. BTW
1 dag
25,00
incl. BTW
Terrasheater excl. Gas

Terrasheater excl. Gas

Afmetingen DxBxH
0,5 x 0,5 x 1,5m
1 dag
33,06
excl. BTW
1 dag
40,00
incl. BTW
Patioheater excl. Gas

Patioheater excl. Gas

Afmetingen DxBxH
0,5 x 0,5 x 1,0 cm
1 dag
33,06
excl. BTW
1 dag
40,00
incl. BTW

Verwarming te huur bij Gaaf! verhuur

Bij Gaaf! verhuur verhuren we alle producnten om elk feest of evenement helemaal compleet te maken. Alle benodigheden voor een evenement zijn onder één dak te verkrijgen. Heel handig zo hoef je niet lang te zoeken voor de juiste producten. We hebben niet alleen springkussens en stormbanen in het assortiment maar we verhuren ook partymaterialen zoals: tafels, stoelen, cateringmateriaal, feestpoppen en terrasverwarmers.

Bij Gaaf! verhuur bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice vanaf drie uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen. Meer weten over hoe dat werkt, bekijk onze F.A.Q.

Heb je nog vragen of opmerkingen of een hulp nodig? Neem dan contact met ons op via het het contactformulier.

Onze collega's staan je graag te woord om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.