Verlichting Flex Tent 10.5x23m

240,00

1 dag 

excl. BTW

290,40

1 dag

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Verlichting Flex Tent 10.5x23m
>
  • Verlichting Flex Tent 10.5x23m
<

Producteigenschappen

Transport advies
Bezorging Noodzakelijk

Omschrijving

Verlichting tbv Flex Tent 10.5x23m

Zo een mooie Flex Tent dient natuurlijk ook wel sfeervol uitgelicht te worden. Daarvoor dient dan ook deze verlichting. Het betreft een prikkabel met heldere bolletjes. Deze wordt aan de tent bevestigd. 

Deze verlichting is incl op- en afbouw.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen