Stormbaan Oceaan Run

Aantal:

209,95

1 dag 

excl. BTW

254,04

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Oceaan Run
>
  • Stormbaan Oceaan Run
  • Stormbaan Oceaan Run
  • Stormbaan Oceaan Run
  • Stormbaan Oceaan Run
  • Stormbaan Oceaan Run
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
17,0 x 4,0 x 7,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
2x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
1,2 x 1,4 m
Overdekt
Nee, niet overdekt.
Gewicht Gewicht
200 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht

Omschrijving

Stormbaan Piraten Run

Aaaarhh! Zet je schrap voordat je deze piratenboot betreedt, want het kan er heftig aan toe gaan. Het is namelijk een boot in de vorm van een stormbaan, dus het wordt geen windstille overtocht zonder golven. De kanonnen aan boord zeggen genoeg: je moet jezelf wapenen tegen de gevaren van de zee, mocht je aan boord durven van deze boot. Dit is natuurlijk allemaal een beetje overdreven, want je kunt ook gewoon lekker vredig rondspringen op dit luchtkussen. Het huren van deze spannende stormbaan piraat doe je voor een scherpe prijs bij Gaaf! verhuur. De Stormbaan Piraat is 17 meter lang en 4 meter breed. Ook is het gemakkelijk op te blazen met twee elektrische ventilatoren. 

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Extra Productopties

14,95

1 dag

excl. BTW

18,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

7,95

1 dag

excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

99,95

excl. BTW

120,94

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren


179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen