Start-Finish Boog

Aantal:

49,95

1 dag 

excl. BTW

60,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Start-Finish Boog
>
  • Start-Finish Boog
  • Start-Finish Boog
  • Start-Finish Boog
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
3,0 x 4,0 x 4,0 m²
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
1x rol á 0,75 m³
Gewicht Gewicht
60kg

Omschrijving

Start-Finsh Boog

Organiseer je een hardloopwedstrijd of een wielrennerswedstrijd? Dan is het handig als het publiek maar ook de deelnemers precies weten waar de start en finish is. Gelukkig heeft Gaaf! verhuur een start-finishboog! Ook is het makkelijk op te blazen door een elektrische blower die wij erbij leveren. In een paar minuten is de start-finishboog ineens 3 meter hoog! Dus ook van een verre afstand is de finish te zien. Naast een start-finishboog hebben we ook ander blikvangers zoals een skytube in diverse kleuren om het evenement te laten opvallen.

De afmetingen van de klittenbandvakken zijn:
horizontaal de bovenste tube voor en achterkant (dus 2 vlakken) 75x315cm
verticaal beide opstaande pilaren voor en achterkant (dus 4 vlakken totaal) 150x80cm
het klittenband op de boog is de zachte kant 5 cm breed.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen