Spellenpakket Balspelen

Aantal:

103,30

1 dag 

excl. BTW

124,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Spellenpakket Balspelen
>
  • Spellenpakket Balspelen
  • Spellenpakket Balspelen
  • Spellenpakket Balspelen
  • Spellenpakket Balspelen
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
2,0 x 6,0 x 1,5
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230v)
Transportmaat Transportmaat
1 rol á 0,5m³
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Spellenpakket Balspelen

Dit leuke spellenpakket bestaat uit de volgende 4 spellen: Baseball, Snowball, Basketball en Big mouth lion. De verschillende spellen vragen vooral een goede focus en het juist mikken van de ballen in een gat, in de basket, in de mond van de leeuw of tegen de sneeuwballen aan. Het spellenpakket is voor jong en oud. Erg leuk tijdens een familiedag of tijdens een verjaardag. Het huren van dit leuke spellenpakket kun je voor een scherpe prijs bij  Gaaf! verhuur. Naast dit spellenpakket verhuren wij een groot aanbod vol met actie, springen, klimmen en klauter attributen om iedereen te kunnen vermaken.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen