Schaatsbaan / IJsbaan 80m2

Aantal:

909,09

1 dag 

excl. BTW

1.100,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Schaatsbaan / IJsbaan 80m2
>
  • Schaatsbaan / IJsbaan 80m2
  • Schaatsbaan / IJsbaan 80m2
  • Schaatsbaan / IJsbaan 80m2
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
Op maat, 80m²
Transportmaat Transportmaat
Transport noodzakelijk
Op-/ afbouw advies
Op- en afbouw noodzakelijk
Begeleiding Begeleiding
Begeleiding noodzakelijk vanuit Gaaf! of uw eigen organisatie

Omschrijving

Schaatsbaan / Ijsbaan 80m2

Organiseer je een sportdag of een winters evenement waarbij veel kinderen aanwezig zullen zijn? Huur dan een schaatsbaan bij Gaaf! verhuur voor een leuke actieve dag. Met een schaatsbaan van 80 vierkante meter heb je genoeg plek om kinderen op te laten schaatsen. Natuurlijk wordt er vooral in de winter geschaatst, maar wil je ook schaatsen buiten het seizoen? Ook dat kan met deze schaatsbaan! De schaatsbaan die je huurt is namelijk van kunststof waardoor het heel het jaar beschikbaar is. Het opzetten van deze schaatsbaan heb je zo gedaan. De opblaasbare wanden zijn in twee minuten opgeblazen door de elektrische ventilator. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

299,95

1 dag

excl. BTW

362,94

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen