Pannaboarding 3-in-1

Aantal:

103,30

1 dag 

excl. BTW

124,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Pannaboarding 3-in-1
>
  • Pannaboarding 3-in-1
  • Pannaboarding 3-in-1
  • Pannaboarding 3-in-1
  • Pannaboarding 3-in-1
<

Producteigenschappen

Afhaalkorting
10%
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
6
Lengte
8m
Breedte
14m
Hoogte
1m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Gewicht Gewicht
75 kg
Transportmaat Transportmaat
1m breed x 1,50m lang
Transport advies
Aanhanger of bestelbus
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
20-40 minuten
Op- en afbouw aantal personen
2
Begeleiding Begeleiding
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Pannaboarding 3 in1 Oranje 

Op zoek naar een uitdagend potje voetballen waarbij je al je skills kunt laten zien? Pannaboarding vraagt om het uitvoeren van verschillende trucjes. Wil jij je tegenstander voorbij kunnen spelen? Dan is het noodzakelijk om meerdere panna’s en trucjes te doen voordat je kunt scoren. Dus ga jij een uitdaging niet snel uit de weg en is het “normale” voetbal een makkelijk karweitje voor jou? Dan is pannaboarding echt iets voor jou met je vrienden. Je speelt een wedstrijd in een pannakooi met zes personen, waarbij je in tweetallen speelt. Door op tijd een panna te maken en goed samen over te spelen maak je het de tegenstander erg moeilijk! Dit luchtkussen is zeer geschikt voor op grote sportevenementen en tijdens een sportmiddag op school. Met de bijgeleverde elektrische ventilator is het luchtkussen eenvoudig binnen een minuut op te blazen. Ook is de mogelijkheid er om het door ons te laten opzetten en afbreken.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Extra Productopties

59,95

1 dag

excl. BTW

72,54

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

39,95

1 dag

excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen