Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 6
Categorie:

Suikerspinmachine huren: 3 geschikte gelegenheden

Suikerspinmachines zie je voornamelijk op kermissen, waardoor de suikerspin vaak een lekkernij is waar je hooguit een paar keer per jaar van kunt genieten. Maar wist je dat je bij Gaaf! Verhuur ook je eigen suikerspinmachine kunt huren? Met alle benodigdheden, allerlei kleuren en eventuele extra porties weet je zeker dat er ongelimiteerd gesmuld kan worden. En hoewel wij het allerliefst iedere dag zouden smullen van een suikerspin, benoemen we in dit blog drie perfecte gelegenheden voor het huren van een suikerspinmachine voor. Eet smakelijk!

3 gave survivalbanen voor een actieve verjaardag

Heb je binnenkort een verjaardag te vieren en wil je eens wat anders doen om het te vieren? Een survivalbaan huren staat garant voor een leuke tijd met veel actie en plezier. En juist omdat het huren van een survivalbaan zo leuk is, is er een uitgebreid aanbod aan survivalbanen voor verhuur. Twijfel je daarom over welke baan het best bij je past? We zetten hieronder drie gave soorten survivalbanen voor je op een rij!

Creatieve curling spellen voor de kids: 3 top ideeën!

Het is dé volkssport in Canada maar in Nederland nog helemaal niet zo bekend: curling! Curling is een leuke teamactiviteit voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens het gooien geef je de steen een draai naar links of rechts mee, waardoor deze zijn ‘curl’ krijgt. Mikken, schuiven en vegen tot de steen precies op de juiste plek terecht komt, van curling spellen krijg je gegarandeerd een glimlach op je gezicht! Dit zijn 3 top ideeën voor creatieve curling spellen voor de kids.

De 5 leukste zomerspellen voor een topdag!

Met deze 5 leuke zomerspellen organiseer jij echt een topdag. Of je nu tijdens een warme zomerdag een gezellig buurtfeest organiseert of op zoek bent naar leuke spellen voor een kinderverjaardag, met deze 5 toppers van Gaaf! Verhuur zit jij altijd goed. Deze spellen zijn allemaal geschikt voor buiten zodat je optimaal van het heerlijke zomerweer geniet.

2 mooie partytenten die je eenvoudig kunt opzetten

Bij ons kun je als particuliere of zakelijke klant onder meer tenten huren. Als geen ander begrijpen wij van Gaaf! Verhuur dat je al genoeg aan je hoofd hebt. Hoeveel ruimte heb ik nodig? Hoeveel gasten komen er? Daarom bieden wij een bezorgservice, alsmede een op- en afbouwservice. Maar in ons assortiment hebben wij ook twee mooie partytenten, die je eenvoudig zelf op kunt zetten. Welke dat zijn, lees je in dit artikel.

Een silent disco organiseren? 4 tips voor een onvergetelijk feest

Een silent disco is een uniek concept waarbij jouw feestende publiek met een eigen draadloze koptelefoon luistert naar de muziek. Je gebruikt dus geen speakers, waardoor je iedereen zijn eigen muziek kunt laten luisteren. De koptelefoons krijgen via een radionetwerk de muziek doorgestuurd. Een silent disco is origineel, vernieuwend en hartstikke leuk. Wil jij jouw eigen silent disco organiseren? Wij geven je 4 silent disco tips.

De 5 populairste spellen voor een sportdag!

Sportdag! De dag waarop kinderen in aanraking komen nieuwe sporten, met klasgenootjes leren samenwerken en vooral heel veel lol hebben. Een sportdag mag nooit ontbreken in het schooljaar. En dit zijn de leukste spellen voor een sportdag.

4 leuke zeskamp spellen voor jong en oud!

Zeskamp! Super leuk, heel spannend en goed voor de teambuilding. Ben je op zoek naar leuke zeskamp spellen voor jouw werknemers of is het juist iets dat je met familieweekend wil doen? Lees dan onze blog voor meer informatie en goede tips!

Quality time met de familie? 3 leuke spelletjes

In het tijdperk van de smartphone/tablets lijkt het moment om echt contact met elkaar te hebben steeds verder te zoeken. En geforceerd op de bank zitten of aan de eetafel hangen is vaak geen succes. Dus wat dacht je van een spellenmiddag? Daag elkaar uit, moedig elkaar aan. Winnaar krijgt zijn telefoon terug!

pagina 1 van 6