Kussengevecht

Aantal:

123,97

1 dag 

excl. BTW

150,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gaaf Kussengevecht
>
  • Gaaf Kussengevecht
  • Kussengevecht voor
  • Kussengevecht Achter
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5,0 x 5,0 x 2,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
1,0 x 2,0 x 1,0 m
Gewicht Gewicht
100 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Kussengevecht

Een kussengevecht is iets typerend dat vaak bij slaapfeestjes wordt gehouden. Maar zeg nou eerlijk hoevaak heb je nog een slaapfeest? Daarnaast is een kussengevecht ook leuk op een feest of bij een teamuitje. Vandaar dat Gaaf! verhuur ook een speelkussen springkussengevecht verhuurt. Maar wel op een hoger niveau. Je zit namelijk boven op de balk van het luchtkussen. Vervolgens probeer je met het kussen je tegenstander uit balans te krijgen zodat hij naar beneden valt. Geen zorgen, het zal geen harde val zijn want onder de balk zit een heerlijk zacht luchtkussen om de veiligheid van iedereen te waarborgen.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

16,53

1 dag

excl. BTW

20,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen