Extra geconcentreerd schuimconcentraat 5L

49,95
excl. BTW
60,44
incl. BTW
In winkelwagen te selecteren

Omschrijving

Extra geconcentreerd schuimconcentraat 5L

In tegenstelling tot andere schuimkanonnen waarbij het schuimconcentraat voorafgaand met het water moet worden gemengd is dat bij de Oh!FX FC1 niet nodig. Deze schuimmachine zorgt zelf voor de juiste mengverhouding. Er wordt standaard 5L schuimvloeistof  meegeleverd, je kunt de gewenste hoeveelheid uitbreiden per 5L wanneer je het product toevoegt aan de bestelling. 1 liter schuimconcentraat staat ongeveer gelijk aan vier kubieke meter schuim. Het verbruik van het schuimconcentraat is ongeveer 1 liter per minuut. Uiteraard kun je het schuimkanon tussendoor uitzetten als de schuimhoop hoog genoeg is.

Doordat het schuimkanon het concentraat in de machine mengt is er minder water nodig dan bij kanonnen die dit niet doen, wat resulteert in een minder natte vloer en milieubewuster omgaan met water.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen