Effectmachines

Effectmachines zijn bepaalde machines die grappige, enge of leuke effecten produceren waar bewondering gegarandeerd is! Effectmachines worden vaak gehuurd als ergens in een act, performance of onthulling een verrassing moet zitten. Een onthulling kan bijvoorbeeld de opening van een gebouw zijn, of het slotakkoord van het laatste lied van een zanger. Ook op het podium voor een voorstelling worden er vaak dit soort effectmachines gebruikt, zoals een low fog machine, om een spannende sfeer te creëren. Niet alleen op evenementen en in het theater worden effectmachines gehuurd. Denk ook eens aan het huren van bijvoorbeeld een rookmachine of bellenblaasmachine voor tijdens een clubavond in een discotheek of op een feestje!

Alle effectmachines

Feestpakket Disco Actie

Feestpakket Disco

van  € 206,61
1 dag
165,29
excl. BTW
1 dag
200,00
incl. BTW

Effectmachines

Ben je op zoek naar specifieke effectproducten welke je onderstaand nog niet direct kan terugvinden, samen met onze partners denken we graag met je mee en combineren dan ook graag het aanbod wat bij jou past. Neem dan ook contact op met ons wanneer je een product wat je zoekt er niet bij ziet staan. onze klantenservice staat je graag te woord! 

 

Gaaf! verhuur is uw partner voor het huren van een partytent, springkussens, stormbanen en licht en geluid etc. in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.