Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden
 

De 3 meeste geschikte luchtkussens voor kleine kinderen

Kleine kinderen zijn dol op spelen. Ze spelen met elkaar en naast elkaar en vaak onder toezicht van de ouders. Het is goed dat kinderen onder begeleiding spelen en zo steeds wat meer zelf durven. Wat bij de meeste kleine kinderen in de smaak valt is spelen in een luchtkussen. De kleuren trekken kinderen aan. Ze kunnen zich niet bezeren als ze vallen, omdat de ondergrond zacht is. Wil je een luchtkussen huren dat geschikt is voor kleine kinderen? Wij zetten onze top 3 op een rijtje!

1. Peuter Ontdekhoek

Spelen is leuk, dat snapt een kind. Maar kleine kinderen staan ook open voor het doen van allerlei kleine opdrachtjes. Ze willen leren. Is jouw kind ook zo’n nieuwsgierige peuter dan is de Peuter Ontdekhoek echt een aanrader om op je feestje te plaatsen. Dit luchtkussen is bijzonder omdat het twee functies verenigt. Die van leren en die van spelen. Een ideale combinatie voor peuters! Dit creatieve leercentrum is ook geschikt als je een activiteit organiseert bij een kinderdagverblijf of in een winkelcentrum bijvoorbeeld. De peuters kunnen er niet alleen in spelen, maar in het spel leren en ontwikkelen ze zich ook nog eens! De omvang is 6x6 meter.

2. Ballenbad

In iedere binnenspeeltuin kom je ze tegen, de ballenbak. Een ruimte gevuld met heel veel ballen. Eigenlijk is het een soort zwembad maar dan zonder water. In plaats daarvan is het gevuld met heel veel plastic ballen. In sommige meubelwinkels kun je zelfs je kleine kinderen onder het toeziend oog van speciaal personeel laten spelen in de ballenbak zodat je zelf even rustig kunt winkelen. Succes is dan ook gegarandeerd als je het ballenbad neerzet op je feestje of als attractie inhuurt op je evenement. Zelfs de kleinste dreumesen kun je met een gerust hart laten spelen in de ballenbak. Je kunt er zelf ook eventueel gemakkelijk bij, de doorsnede is 3 meter.

3. Winterblokhut

Met de winter voor de deur is het leuk om het luchtkussen bij het thema van de winter te laten passen. De Winterblokhut is een luchtkussen dat prima past op een feestje of evenement in de winterse maanden. Dit springkussen is helemaal in de stijl van de winter. Het luchtkussen is overdekt met een dak vol sneeuw. Dit sneeuwdak zorgt ervoor dat het sneller warm is binnen. Bovendien is het zelfs een beetje spannend voor de kleine kinderen. Pas je drankjes en hapjes aan bij het winterse thema en succes is gegarandeerd! De omvang is 6x4 meter.

Er zijn genoeg luchtkussens die geschikt zijn voor kleine kinderen. Het hangt af van het thema dat je zoekt welk luchtkussen goed past. Wil je advies over wat je nodig hebt? Neem dan gerust contact op! We helpen je natuurlijk graag.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners