Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden
 

Een springkussen is voor veel kinderen het ultieme ingrediënt van een geslaagd feestje. Enne… vlak de volwassenen ook niet uit. Een springkussen is voor iedereen geweldig om je even helemaal op uit te leven. Jong en oud stuiteren er lustig op los en daarom is het een dikke aanrader om een springkussen te huren als jij binnenkort een feestje of ander leuk evenement te huren. Misschien ben je wat huiverig voor het opzetten van het springkussen, maar daarbij helpen we je graag. Dit handige stappenplan zorgt dat jij in een handomdraai een springkussen klaar hebt staan waar iedereen lol van heeft.

      

Het einde van het jaar nadert en dat betekent lekker veel feesten en evenementen. Ga jij ook iets organiseren? Dan wil je natuurlijk wel dat iedereen het zo goed mogelijk naar zijn zin heeft. Je wilt een feest neerzetten waar jong en oud zich kostelijk vermaken en dat realiseer je door een unieke feestlocatie te creëren. Maar… hoe doe je dat eigenlijk? Wij helpen je bij de organisatie van jouw spectaculaire eindejaarsfeest!

      

Als je een feestje of evenement hebt waar kinderen zijn, is er niets zo leuk als een springkussen laten komen om de allerkleinsten zich op te laten vermaken. Hoewel, de allerkleinsten… de ervaring leert dat volwassen het ook nog héél leuk vinden om op een springkussen rond te stuiteren. Als je springkussens huren een dure aangelegenheid vindt, kun je er eventueel voor kiezen om zelf het springkussen op te bouwen. Maar is dat eigenlijk wel zo’n goed idee? Bij Gaaf! Verhuur kan het allemaal. We leggen je graag de voor- en nadelen uit van het zelf opbouwen van een springkussen.

      

De winter is een uitstekende periode voor een gezellig evenement. Je kunt ervoor kiezen om jouw winters evenement binnen of buiten te organiseren, afhankelijk van het evenement dat je plant. Een buurtfeest of kerstmarkt in de knisperende buitenlucht is altijd gezellig, wat het weer ook gaat doen. Met deze 4 tips organiseer jij een fantastisch winters evenement.

      

Als je een feestje organiseert waar ook kinderen aanwezig zijn, wil je voor hen natuurlijk ook wat vermaak regelen. Dat is leuk voor de kinderen en het geeft de ouders even een momentje voor zichzelf. De ultieme vorm van vermaak voor kinderen is vaak een luchtkussen. Herinner jij je het nog van vroeger? Lekker springen en stuiteren op een manier die je thuis nooit kunt ervaren. Luchtkussens huren voor je verjaardag, housewarming of familiedag is dus een hartstikke gaaf idee. Maar waar moet je precies op letten? Wij vertellen je meer. 

      

In deze tijden van mobiele telefoons en een leven online, is het belangrijk om écht contact met elkaar te hebben en te houden. Natuurlijk kun je met de familie op de bank gaan zitten en eens een goed gesprek voeren, maar dat is toch veel te zwaar? Veel leuker is het om lekker in actie te komen, de competitie met elkaar aan te gaan en flink veel lol te hebben. En hoe doe je dat nou beter dan met Oud-Hollandse spelletjes of andere leuke attracties die je makkelijk huurt.

      

Bij een leuk evenement horen lekkere snacks en wat is er nou leuker dan dit ter plekke (laten) maken? Je kunt natuurlijk catering inhuren, maar dat is half zo leuk niet als echte funfood. Wil je weten wat voor jou de opties zijn qua funfood? Lees dan snel verder.

      

Misschien dacht je dat luchtkussens huren echt iets was voor lente en zomer, maar niets is minder waar. Ook in het najaar kun je een hoop lol beleven op allerlei soorten luchtkussens. Dus heb jij een straatfeest, familiefeest of ander leuk evenement in de planning? Zorg dan voor leuk vermaak voor jong en oud door luchtkussens te huren. Welke het meest geschikt zijn? Dat lees je hier!

      

Op 27 april is het Koningsdag, de dag waarop we de verjaardag van koning Willem-Alexander vieren in heel Nederland. De koning en zijn gezin zijn dit jaar op bezoek in Amersfoort. Sinds de inhuldiging van de koning in 2013 zijn de Koningsspelen onderdeel van de festiviteiten. Niet op Koningsdag zelf maar op de laatste vrijdag voorafgaand aan Koningsdag. Doel van dit jaarlijkse evenement is kinderen op de basisschool en hun ouders te laten zien dat goed ontbijten en actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is. Door onderstaande attracties te huren is beweging en plezier op Koningsdag gegarandeerd!

      

Ga jij binnenkort een leuk feest geven, ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een buurtfeest of hou je een leuke borrel op je werk waarbij partners en kinderen ook zijn uitgenodigd? Denk er dan eens aan om luchtkussens te huren. Een simpele en snelle manier om jong en oud een actieve en gezellige dag te geven en een makkelijke manier om iedereen lekker bezig te houden. Want zeg nou zelf, een feestje leeft er toch enorm van op als er een beetje actie is? Ga jij luchtkussens huren, dan zul je ontdekken dat er een enorme keuze is. De verschillende soorten luchtkussens hebben we voor je op een rijtje gezet.

      

Iedere ouder kent het wel. Je kind is jarig en hoe ga je dat vieren? Je wilt dat je kind een leuke verjaardag heeft, een verjaardag waar iedereen het naar de zin heeft. Natuurlijk geef je je kind een cadeau waar hij of zij blij van wordt. Maar als je het feestje organiseert wil je ook graag iets doen dat bij de kinderen in de smaak valt. En waar jouw kind nog lang aan zal terugdenken. Zo’n feestje bestaat! Met een springkussen zorg je voor een groots verjaardagsfeest voor de kinderen. Je kunt met het springkussen een thema aan het feest geven. Waar kun je zoal aan denken?

      

Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners