Attractiepakket Stormbanen 50m+

Aantal:

619,85

van 

excl. BTW

449,95

1 dag 

excl. BTW

544,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Stormbanen 50m+
>
  • Attractiepakket Stormbanen 50m+
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
Tot 50m!
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
50+
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen
Stroombehoefte Stroombehoefte
Afwijkend, zie beschrijving
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Begeleiding noodzakelijk vanuit Gaaf! of uw eigen organistatie

Omschrijving

Attractiepakket Stormbanen tot 50m+

Stormbanen, de leukste uitdaging voor iedereen. Ga de strijd aan in een gigantische estafette van minimaal 50 meter lang! Klimmen, klauteren en springen! Ga de strijd aan met je vrienden, collega's of je buurmensen! 

Ons stormbaan pakket bestaat uit onze populaire stormbanen en is uitermate geschikt voor teambuilding, sportdagen en andere leuke evenement! Bij Gaaf! verhuur denken we graag met onze klanten mee, en vanuit dat opzicht bieden we dus ook onze pakketten aan. In dit pakket zitten twee tot vijf Gave! Stormbanen deze komen tot wel 50m! Welke? Dat verschild! Wij doen u een passend aanbod vanuit onze voorraad gebaseerd op wat er die dag beschikbaar is U mag in de opmerkingen altijd een thema of voorkeur aangeven dan doen wij onze best dit met onze aanbod te matchen! Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

14,95

1 dag

excl. BTW

18,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

7,95

1 dag

excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

249,95

excl. BTW

302,44

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen