Attractiepakket Oceaan

Aantal:

371,90

van 

excl. BTW

309,92

1 dag 

excl. BTW

375,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Oceaan discountoverlay
>
  • Attractiepakket Oceaan
<

Producteigenschappen

Transport advies
bestelbus of bakwagen

Omschrijving

Attractiepakket Oceaan XXL

Bestaande uit: 
* Springkussen mini Oceaan met dak

* Sprinkussen Oceaan met glijbaan

* Speelkussen Multiplay Oceaanfun

* Stormbaan Mini Oceaan

Duik mee in het spettertastische zee thema! Maak kennis met Inky de octupus en dolfie het dolfijntje of surf je over de 9m gave stormbaan? In dit pakket is gedacht aan alle leeftijden en is er voor ieder wat, dus perfect geschikt voor op de camping, school, verjaardag, vereniging of de speeltuin!

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen