Attractiepakket Jungle

Aantal:

347,11

van 

excl. BTW

309,92

1 dag 

excl. BTW

375,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Jungle discountoverlay
>
  • Attractiepakket Jungle
<

Producteigenschappen

Transport advies
Bestelbus of Bakwagen
Op-/ afbouw advies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen

Omschrijving

Attractiepakket Jungle XXL

Bestaande uit:
- Springkussen Mini Jungle met Glijbaan
- Speelkussen Multiplay Jungle
- Stormbaan Mini Jungle
- Jungle Limbo Dansen

Slinger jij net als Tarzan over onze Jungle stormbaan? of Kruip je door de mond van de leeuw!

Het thema Jungle is één van de meest gebruikte thema's voor een feestje. Met dit pakket heb je een plein vol spring en speelplezier. Dit is samengesteld voor een echte uitpakker en is perfect voor een grootschalig evenement, sportdag of buurtfeest! 

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen