Teambuilding

Teambuilding Spellen Huren - Highland Games Verhuur Rotterdam | Gaaf! Verhuur

Samen met onze ervaren outdoor instructeurs kunnen wij bij Gaaf! verhuur uw unieke outdoor event op locatie volledig organiseren.  Of het nu gaat om een tokkelbaan, touwbrug of een klimparcours, wij komen graag met jullie in contact op een op maat gemaakt event te organiseren. Waar mogelijk maken de instructeurs gebruik van diverse vaste items op locatie zoals bruggen, straatmeubilair, bomen en overige vaste constructies zoals huizen en gebouwen. 

Wil je om deze activiteiten heen ook overige activiteiten toevoegen zoals een Robinson Speldag of wellicht suppen en kanoen op het water? Wij verzorgen het graag! net zoals wij jeep/trucktrekken, highlandgames en spijkerslaan en boomstamzagen kunnen leveren voor een uitdagend parcours voor elke deelnemer. 

Klimwand Opblaasbaar 9m
Afmetingen DxBxH
7,0 x 7,0 x 9,0 m
Aantal gebruikers
2
249,95
excl. BTW
1 dag
302,44
incl. BTW
1 dag
Mobiele Kinderboerderij
Aantal gebruikers
50
499,95
excl. BTW
1 dag
604,94
incl. BTW
1 dag
Pony & Paardrijden op Locatie
Aantal gebruikers
50
499,95
excl. BTW
1 dag
604,94
incl. BTW
1 dag

Spring- & Speelkussen Huren - Springkussen verhuur Rotterdam | Gaaf! Verhuur

Wij bieden de beste springkussens, stormbanen, luchtkussens en nog veel meer aan! Op deze pagina vind je alle actie artikelen. Wij zijn door heel Nederland gevestigd. Voor het organiseren van een feest of evenement bij je bij Gaaf! verhuur aan het juiste adres. We hebben niet alleen springkussens te huur maar bieden ook diverse partymaterialen aan zoals: feestversiering, feestpoppen, marktkramen en nog veel meer! Voor elk evenement of feest hebben wij de artikelen in huis om jouw feest of evenement tot een groot succes te maken! Al producten die je nodig hebt voor jouw feest of evenement zijn verkrijgbaar bij Gaaf! verhuur. 

Bij Gaaf! verhuur bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice vanaf drie uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen. Meer weten over hoe dat werkt, bekijk onze F.A.Q.

Heb je nog vragen of opmerkingen of een hulp nodig? Neem dan contact met ons op via het het contactformulier.

Onze collega's staan je graag te woord om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.