Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden
 

Stormbaan Huren - Stormbaan Verhuur Rotterdam | Gaaf! Verhuur

Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Ons aanbod

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Beoordeel Gaaf! verhuur op huren.nl

Springkussen huren

 

Wij zijn maatschappelijk partner van:

logo hvk

 Lees ook onze blog over sponsoring!

Stormbaan Huren - Stormbaan Verhuur Rotterdam | Gaaf! Verhuur

Stormbanen

Of u nu op zoek bent naar een stormbaan voor een kinderfeestje, evenement of braderie: de survivalbanen zijn altijd een grote hit. Met formaten van 9 meter tot bijna 50 meter heeft u een ruime keuze uit stoere survivalbanen. De diverse thema’s bieden voor ieder wat wils. Van jungle of seaworld tot kasteel of voetbal, u vindt het allemaal in ons assortiment. Bij Gaaf! verhuur kunt u de leukste survivalbaan huren voor de beste prijs en voor ieder evenement. Hoe snel denkt u dat de deelnemers de hindernissen zullen trotseren?

Een stormbaan huren; diverse soorten en maten

Als u op zoek bent naar een uitdagende attractie waar zowel kinderen als volwassenen zich mee kunnen vermaken, is het huren van een stormbaan een uitstekende keuze. De hindernissenparcours zijn onder andere in te zetten tijdens een beurs, open dag van de sportvereniging, een burendag of straatfeest of een kinderpartijtje. U kunt namelijk kiezen uit diverse formaten. De kleinste survivalbaan heeft een lengte van 9 meter en past daardoor in de grotere tuinen. Springkussens zijn doorgaans met een personenauto te vervoeren, de stormbanen zijn hier te groot voor. Wij raden aan om een aanhanger of bestelbus te regelen of eventueel het vervoer door ons te laten verzorgen.

Survivalbaan verhuur

Het trotseren van survivalbanen gaat om veel meer dan alleen vertoon van snelheid en kracht. Vaak is samenwerking en behendigheid vereist om de overkant van de banen te bereiken. Zo bevat de survivalbaan bijvoorbeeld mega balls, een base jump en een hoge muur met klimtouw. Zeker voor kleinere kinderen is het extra spannend om de baan te trotseren. Als ze het eind bereikt hebben, zullen ze extra trots op zichzelf zijn! En lukt het toch niet helemaal zelf? Dan kunnen ze altijd papa of mama om hulp vragen, want de stevige attracties zijn ook geschikt voor volwassenen.

Een survivalbaan huren; kies uit verschillende thema’s

Een survivalbaan huren? Dan heeft u keuze uit meerdere thema’s! Zo sluit de stormbaan altijd aan bij het thema van uw evenement of feestje. Kies bijvoorbeeld voor de jungle stormbaan met een opvallende leeuwenkop waar de kleintjes doorheen kunnen glijden of ga voor de voetbal stormbaan waar de kids kunnen dribbelen, passen en scoren.

Op zoek naar stormbaanverhuur? Neem contact op!

Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze. Zo kunt u bij vragen altijd vrijblijvend contact opnemen via info@gaafverhuur.nl ?subject=Meer%20informatie%20springkussenverhuur">mail of telefoon (010-303 29 91). Als u uw keuze al gemaakt heeft, hoeft u de stormbaan naar keuze alleen nog maar in de winkelmand te plaatsen. Geef hierbij aan of u begeleiding wenst tijdens de op- en afbouw. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op een verhuurtermijn van één dag en exclusief BTW. Mocht u meerdere dagen achtereen een stormbaan willen huren krijgt u korting. Vraag als trouwe klant van Gaaf! verhuur een persoonlijke klantenkaart aan!

Veilige stormbaan huren? Goed idee! Bij Gaaf! verhuur vind je de leukste stormbanen waar kinderen de hele dag plezier mee beleven! ✅ Met een 9,2 beoordeeld ✅

Partners