Springkussen Kasteel Occasion

Aantal:

1.399,95

excl. BTW

1.693,94

incl. BTW

Huurmandje
Springkussen Kasteel Occasion
>
  • Springkussen Kasteel Occasion
  • Springkussen Kasteel Occasion
  • Springkussen Kasteel Occasion
  • Springkussen Kasteel Occasion
<

Omschrijving

Springkussen Kasteel Kopen

Heb jij altijd al eens in een kasteel willen springen? Dat zit je hier nu aan het juiste adres! Voor alle knappe prinsessen en stoere prinsen is dit het perfecte springkussen. Het springkussen kasteel is overdekt en is 5 meter lang en 4 meter breed. Dit springkussen heeft een dak en is dus ideaal voor als het weer een keer tegen zit. Dit springkussen kun je voor een scherpe prijs bij Gaaf! verhuur huren. 

Er is een 1.1Kw blower nodig om dit kussen op te blazen, deze is optioneel bij te bestellen.

Merk: ViPa Inflatables

Certificaat en Logboek aanwezig.

Conditie: 

Al onze attracties worden in bruikbare conditie aangeboden, er is bijna altijd sprake van gebruikerssporen, alle aangeboden attracties draaien nog mee in ons huidige verhuuraanbod waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Wij streven er naar onze attracties reeds na enkele jaren van verhuur te verkopen en te vervangen voor nieuwe producten zodat wij onze verhuurvloot kunnen doorlopend kunnen aanvullen met diverse nieuwe producten. 

Levervoorwaarden:
Al onze attracties worden inclusief bijnodigde documenten geleverd. Te weten een certificaat (wanneer keuringsplichtig) van goedkeuring en bijbehorend logboek. Op onze occasion attracties kunnen wij helaas geen garantie bieden. 

Intresse in aanschaf van een attractie?:

Wanneer je meer informatie wenst over dit product of eventuele overige verkoopproducten neem dan per email contact met ons op. wij voorzien je graag van meer informatie. 

Liever nieuw kopen? Dat kan uiteraard ook! Samen met onze leveranciers ontwikkelen wij graag producten op maat. Met onze ontwerpers kunnen wij een aanbod met op maat ontwikkelen en waar nodig certificeren in samenwerking met TuV. Uiteraard kunnen wij ook onze standaard (thema)attracties leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard informeren we je ook hier graag verder over wanneer wij je wensen en ideen hebben mogen ontvangen. 

Extra Productopties

99,95

excl. BTW

120,94

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen