Gaaf! verhuur - Rotterdam

Woont u in de prachtige omgeving van Rotterdam en omstreken en bent u op zoek naar een specialist op het gebied spring- en speelkussens, storm- en glijbanen, sport- en spel en attracties. Naast onze Leisure aanbod hebben we ook nog een uitgebreide selectie van partytenten, feest en catering materialen. Zo'als tenten, barbecue's en natuurlijk verwarming.


Gaaf! verhuur is uw betrouwbare adres voor het huren van Attracties in Schiedam. Wij onderscheiden ons door ons ruime assortiment, scherpe prijzen en uitstekende service. Tevens kunt u bij ons terecht voor heaters (verwarmers voor in de partytenten), statafels, klapstoelen, verlichting, partytafels, etc.

 

Gaaf! verhuur is uw partner voor het huren van een Partytenten in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.