Drankentafel Wit met Zink Blad

Aantal:

59,95

1 dag 

excl. BTW

72,54

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Drankentafel Wit met Zink Blad
>
  • Drankentafel Wit met Zink Blad
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,0 x 2,0 x 1,0m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen

Omschrijving

Drankentafel Wit met Zink Blad

Drankentafel wit met zinkblad, compleet met lekbladen, spoelbak met spoelborstel, opener, bierviltjes en twee bakken waarin u door middel van ijsklontjes uw drank kunt koelen. Wordt geleverd zonder drank, glazen en ijsklontjes. Deze drankentafel wit met zink blad is demontabel, de poten zijn te monteren door middel van vleugelmoeren. Om gewicht te besparen is dit product gemaakt van sloophout. Onze Drankentafel Wit met Zink blad staat klaar voor elk feestje, zet je flessen, flesjes en decoratie in de bakken met flink wat ijs en zo houd je drankjes koel en goed inzicht voor je gasten.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen