Coronamaatregelen

CORONAMAATREGELEN EN RICHTLIJNEN VANUIT HET RIVM

De coronacrisis heeft een grote impact op onze branche en op de samenleving als geheel. Diverse beperkende maatregelen zijn opgelegd vanuit de Rijksoverheid om de verspreiding van het virus in te perken. Zolang deze maatregelen van kracht zijn dienen we ons aan diverse regels te houden met betrekking tot social distancing en hygiëne.   • Neem de actuele regels omtrent COVID-19 vanuit het RIVM in acht. Zie hiervoor www.rivm.nl.

  • Controleer bij jouw gemeente welke regels er aanvullend lokaal gelden, zoals een noodverordening.


MAATREGELEN VANUIT GAAF! VERHUUR

Vanuit Gaaf! proberen wij uiteraard ook alles te doen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Tegelijkertijd zoeken we hard naar manieren om de kinderen in Rotterdam en omgeving wat speelplezier te leveren. Om het gebruik van onze attracties en spellen zo veilig mogelijk te maken hanteren wij de volgende maatregelen:


  • MATERIALEN WORDEN BIJ TERUGKOMST 3 DAGEN (72 UUR) OPGESLAGEN EN NIET VERHUURD.  ONDERZOEKSRESULTAAT
  • TIJDENS PLAATSING VAN DE MATERIALEN OP LOCATIE BEWAREN WE 1,5 METER AFSTAND.
  • ONZE MEDEWERKERS DRAGEN HANDSCHOENEN ZOLANG ZE OP LOCATIE BIJ DE KLANT ZIJN.
  • BIJ HET AFHALEN VAN MATERIALEN ZETTEN WIJ DEZE DE MATERIALEN VOOR JOU KLAAR EN DIEN JE DEZE ZELF IN TE LADEN.
  • CONTANTE BETALINGEN ZIJN TIJDELIJK NIET MOGELIJK, GELIEVE VOORAF TE BETALEN OF BIJ LEVERING CONTACTLOOS.

Hopelijk kunnen we ondanks alle terechte maatregelen aan de hand van deze richtlijnen toch de vele kinderen die nu thuis zitten een leuke middag bezorgen. Heb je vragen of opmerkingen over dit artikel of onze producten twijfel dan niet om contact op te nemen via info@gaafverhuur.nl of  010 303 2991