Zeskamp Zaklopen Trio (set van 2)

Aantal:

29,95

1 dag 

excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamp Zaklopen Trio (set van 2)
>
  • Zeskamp Zaklopen Trio (set van 2)
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
3-6

Omschrijving

Zaklopen Trio, 3 persoons 

Het oeroude, maar nog steeds fantastische spel. Met een uitdagende twist! Deze set bestaat uit 2 3-persoons loopzakken, dit zijn elk 6 zakken die met elkaar verbonden zijn met een band. Zo moet je goed coördineren met je team om de uitdaging te winnen! Enorm goed voor je conditie maar vooral leuk! Dus ga de strijd aan met je vrienden, collega's of op school! Daag elkaar uit en kijk welk team het eerste over de finishlijn springt!

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en spel-dag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen