Zeskamp Zaklopen

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamp Zaklopen
>
  • Zeskamp Zaklopen
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
6

Omschrijving

Zeskamp Zaklopen (set van 6) 

Het oeroude, maar nog steeds fantastische spel. Enorm goed voor je conditie maar vooral leuk! Dus ga de strijd aan met je vrienden, collega's of daag je ouders uit! 6 juten zakken, met een nette opbergtas. Zodoende blijft de set altijd compleet. Wie het snelste naar de overkant komt is de echte winnaar. Het is ook leuk om met deze zakken een parcour af te gaan! veel succes.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen