Zeskamp Loopski Trio (set van 2)

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamp Loopski Trio (set van 2)
>
  • Zeskamp Loopski Trio (set van 2)
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
6

Omschrijving

Loopski's Trio, 3 Personen (2 sets)

Een echt team spel, loop met zes personen achter elkaar op onze speciale ski`s. Strijd tegen een ander team op een parcours. Dit spel is super leuk om met je vrienden of familie te doen! Ga jij de uitdaging aan? Maak 2 eerlijke teams van 6 personen en ga de strijd tegen elkaar aan. Het beste team die het snelste is wint! veel succes.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen