Zeskamp Loopbroek Trio (set van 2)

Aantal:

29,95

1 dag 

excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamp Loopbroek Trio (set van 2)
>
  • Zeskamp Loopbroek Trio (set van 2)
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
6
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Zeskamp Loopbroek

Wil jij gieren, brullen en lachen tijdens een sportdag of evenement? Met deze loopbroek sla je de plank nooit mis! In drietallen loop je een parcour in een loopbroek! Ze worden geleverd in een set van 2 zodat je een wedstrijd kunt organiseren. Totaal zijn er dus zes personen die samen proberen te strijden voor de overwinning. In dit spel is geduld, samenspel en communicatie erg belangrijk! Hebben jullie het in je? Probeer de uitdaging met je vrienden en gegarandeerd dat het voor heel veel plezier zorgt. Het huren van een loopbroek doe je natuurlijk bij Gaaf! verhuur.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen