Zeskamp Kruiptunnel (set van 2)

Aantal:

29,95

1 dag 

excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamp Kruiptunnel (set van 2)
>
  • Zeskamp Kruiptunnel (set van 2)
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Zeskamp Kruiptunnel (set van 2)

Toe aan een spannende uitdaging? Huur dan de kruiptunnel bij Gaaf! verhuur! Ga alleen of met een team door de kruiptunnels heen en kijk wie er zo snel mogelijk bij het uiteinde is. De uitdaging is natuurlijk om zo snel mogelijk je weg naar buiten te vinden terwijl je heel weinig tot niks ziet. De kruiptunnel is los te huur maar ook zeer zeker geschikt in combinatie met andere spellen tijdens een sportdag bijvoorbeeld.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen