Zeskamp Funslang (set van 2)

Aantal:

29,95

1 dag 

excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamp Funslang (set van 2)
>
  • Zeskamp Funslang (set van 2)
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
3 v 3
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
-
Stroombehoefte Stroombehoefte
-
Transportmaat Transportmaat
0,3 x 0,2 x 0,1
Gewicht Gewicht
0,5 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
-

Omschrijving

Zeskamp Funslang Trio (2sets)

Deze leuke funslang past goed bij een spelletjesparcour zoals een zeskamp. De bedoeling van de funslang is om er met meerdere mensen 'in' te staan en zo snel mogelijk de finish te bereiken. Als je de funslang huurt krijg je een set van 2, je kunt dus tegen een ander team strijden om te kijken wie het snelste is. Wie als eerst de finish heeft bereikt is de winnaar! 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen