Gaming Pakket Xbox One

Aantal:

64,95

1 dag 

excl. BTW

78,59

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een Xbox One S met een Controller
>
 • Een Xbox One S met een Controller
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1-2
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 200w (230v)
Leeftijd Leeftijd
vanaf 8 jaar

Omschrijving

De Xbox One S bied je ongekende hoeveel game plezier. Deze krachtige spelcomputer heeft een gigantisch breed spellen aanbod. Wil jij een weekje lekker achter de Xbox zitten? Of ga je binnenkort op vakantie en neem je wat entertainment mee? Of misschien wil je gewoon net dat ene spel spelen? Huur dan ons Xbox pakket, deze komt standaard met twee controllers en 5 spellen! Naast de spellen die bijgeleverd zijn heb je via onze Xbox ook toegang tot XBOX live waarmee je ook gratis spellen kan spelen zo als Fortnite, Apex Legends en Call of Duty: Warzone!

Het pakket heeft alles wat je nodig hebt en bovendien huur je hem voor 7 dagen! Wil je de Xbox bij een evenement of feest neerzetten waar geen scherm is? Dan hebben we ook nog een leuke optie voor een 50" scherm op statief zodat je direct over al kan gamen! Erg leuk voor Fifa toernooitje!


Inhoud:

 • Xbox One S Console
 • Netadapter, HDMI kabel
 • 2x Xbox One Controllers

Spellen:

 1. Need for Speed: Race met vette auto's in de staatrace scene van Ventura Bay. Bouw je reputatie op en word een straatracer legende! Unlock meer auto's, upgrades en daag je zelf op met meedere speelmodusses. Of neem je race online en daag racers van de hele wereld uit!
 2. Fifa 20: Het meest bekende voetbal spel ter wereld. Zet je in met je team om elke kampioenschap binnen te halen. Speel voor je favoriete team en zoek je sterspelers uit een uitgebreide spelersrooster. Lekker met je maatjes op de bank of sleep je zelf naar het online en speel tegen voetbal legendes van uit de hele wereld.
 3. Battlefied 5: Waan je in de spektakel gevulde slagvelden gebaseerd op de Tweede Wereldoorlog. In de singleplayer heb je vijf aparte verhaallijnen elk met eigen speelstijl. De multiplayer staat bekent als een van de meest dynamische en hectische shooters ooit!
 4. Halo Reach: Halo is de koning van de console shooters. En Halo Reach is een ambitieuze prequel van in de serie. Jij bent een Spartan. Getraind en uitgerust om met jou mede Spartans te doen wat niemand anders kan. Het gevecht naar de vijand brengen! Een briljant singleplayer verhaal word gevolgd door meedogenloze online arena waar jij het tegen andere Spartans opneemt om te kijken wie de beste soldaat is.
 5. Red Dead Redemption 2: Mischien wel het meest bekende en beste spel ooit gemaakt. Rockstar slaagde er in om niet alleen spel te maken maar een wereld te scheppen waarin we als gamers maar al te graag ons gang gaan. Met een brilliant geschreven verhaal en karakters waar je geen genoeg van kan krijgen zal Red Dead Redemption 2 je nog lang bij blijven.
  Uitstekende 'gun-play' en een van de beste singleplayer verhalen ooit gemaakt worden opgevolgd door bijzonder verslavende en uitdangende multiplayer. Waar niet elke speler je vriend is en niet elke boef een vijand.

Let op: dit product wijkt af van reguliere huurperiode, genoemde prijzen zijn per week.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen! 

Extra Productopties

149,00

1 dag

excl. BTW

180,29

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen