Water Buikschuifbaan Occasion

Aantal:
1.999,95

excl. BTW

2.419,94

incl. BTW

Huurmandje
Water Buikschuifbaan Occasion
>
  • Water Buikschuifbaan Occasion
  • Water Buikschuifbaan Occasion
  • Water Buikschuifbaan Occasion
  • Water Buikschuifbaan Occasion
  • Water Buikschuifbaan Occasion
<

Omschrijving

Water Buikschuifbaan Kopen

Haal jij het einde van deze maarliefst 20 meter lange schuifbaan? Ga de uitdaging aan en probeer verder te komen dan je vriendjes of vriendinnetjes. De buikschuifbaan is speciaal gemaakt om lekker door te glijden. Vergeet alleen niet om zelf zeep en water op de baan te gooien. Mocht je het einde halen, dan kom je in een uitglijbad terecht zodat je niet snel zal doorschieten. Deze buikschuifbaan doet het daarom al jaren goed op ieder feestje of evenement. Het huren van deze buikschuifbaan kun je voor een scherpe prijs bij Gaaf! verhuur. Met de bijgeleverde elektrische ventilator is de baan eenvoudig binnen een minuut op te blazen.

Er zijn twee 1.1Kw blowers nodig om dit kussen op te blazen, deze zijn optioneel bij te bestellen.

Merk: EJB Inflatables

Certificaat en Logboek aanwezig.

Conditie: 

Al onze attracties worden in bruikbare conditie aangeboden, er is bijna altijd sprake van gebruikerssporen, alle aangeboden attracties draaien nog mee in ons huidige verhuuraanbod waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Wij streven er naar onze attracties reeds na enkele jaren van verhuur te verkopen en te vervangen voor nieuwe producten zodat wij onze verhuurvloot kunnen doorlopend kunnen aanvullen met diverse nieuwe producten. 

Levervoorwaarden:
Al onze attracties worden inclusief bijnodigde documenten geleverd. Te weten een certificaat (wanneer keuringsplichtig) van goedkeuring en bijbehorend logboek. Op onze occasion attracties kunnen wij helaas geen garantie bieden. 

Intresse in aanschaf van een attractie?:

Wanneer je meer informatie wenst over dit product of eventuele overige verkoopproducten neem dan per email contact met ons op. wij voorzien je graag van meer informatie. 

Liever nieuw kopen? Dat kan uiteraard ook! Samen met onze leveranciers ontwikkelen wij graag producten op maat. Met onze ontwerpers kunnen wij een aanbod met op maat ontwikkelen en waar nodig certificeren in samenwerking met TuV. Uiteraard kunnen wij ook onze standaard (thema)attracties leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard informeren we je ook hier graag verder over wanneer wij je wensen en ideen hebben mogen ontvangen. 

Extra Productopties

99,95

excl. BTW

120,94

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen